Tájékoztató az étkezési térítési díjak fizetéséről

TÁJÉKOZTATÓ

az étkezési térítési díjak fizetéséről  

 

Tisztelt Szülő/Gondviselő! 

A Miskolci Közintézmény-működtető Központ (MKMK) az étkezési térítési díj fizetésére vonatkozóan az alábbi lehetőségeket biztosítja az Önök számára:  

1. Készpénzben:  Az iskolában havi két alkalommal - az MKMK és az iskola által egyeztetett napokon - van lehetőség a készpénzes befizetésre. Az első alkalommal 7:30-11:00 óra között, második alkalommal az ezt követő napon 15:00-17:00 óra között állnak rendelkezésükre az MKMK munkatársai. A befizetések időpontjáról minden hónapban előre tájékoztatjuk a szülőket/gondviselőket.  

2. Átutalással:  A CIB Bank Zrt-nél vezetett alábbi MKMK-s számlára: (Figyelem! Minden iskolának egyedi élelmezési számlát vezetünk, tehát eltérő számlaszámuk van!):  

10700086-67733123-55000000 (Miskolci Herman Ottó Gimnázium)  

A közlemény rovatban minden esetben fel kell tüntetni a gyermek nevét, osztályát és a térítési díjról szóló számla sorszámát. Az MKMK által kiállított számlát a gyermek, illetve a szülő/gondviselő minden hónapban a készpénzfizetési napokat követően veheti át az iskolában.  

3. A fentieken túl az MKMK lehetőséget biztosít a házipénztárában történő készpénzes pótbefizetésre. 

Helye:  Miskolc, Városháztér 13. sz. Pénztári órák: Hétfő, kedd, csütörtök: 7:30- 15:00 Szerda:   8:00-17:30 Péntek:   8:00-12:00  

Az étkezési díjak összege az MKMK honlapján a http://mkmkozpont.hu/igenyles-letoltheto-dokumentumok menüpont alatt megtalálható, illetve a tanévkezdéskor az MKMK által kiküldött szülői tájékoztatóban is szerepel. Honlapunkon olvashatják az aktuális étlapokat is.  

Az étkezéssel kapcsolatos kedvezmények dokumentumai az iskolai ügyintézőnél adhatók le, melyek tartalmi feldolgozását az MKMK munkatársai végzik.  

Az étkezési igényeket rögzítő iskolai ügyintéző neve és elérhetőségei:  

név: Piatrikné Ruzsnavszky Beáta 

telefonszám: 46/508-912  e-mail cím: gazdasagi@hermangimnazium.hu