Amikor a költészet, a zene és a képzőművészet találkozik…

 

Kedves Kollégák, kedves Diákok!

 

A 2018. évi Frankofónia ünnepe alkalmából iskolánk képzőművészeti pályázatot hirdet Poésie et chansons françaises en imagesFrancia versek és dalok képekben címmel. Miskolci és B.-A.-Z. megyei középiskolások alkotásait várjuk felhívásunkra. A beérkezett műveket független zsűri fogja elbírálni; az alkotásokból kiállítást szervezünk, amelynek megnyitója 2018. március 6-án 15 órakor lesz. Itt kerül majd sor az eredményhirdetésre is.

Feladat: egy tetszés szerint választott francia vers, dal, slam illusztrálása bármilyen technikával. Három kategóriában zsűrizzük a beérkezett pályamunkákat:

  1. fekete-fehér illusztráció
  2. színes illusztráció
  3. digitális technikával készült illusztráció

Mindhárom kategóriában külön fogjuk elbírálni a 9-10. évfolyamos illetve a 11-12-13. évfolyamos diákok alkotásait.

Fontos:

  1. Kérjük a pályázókat, hogy a munkájukon szerepeljen az a francia idézet vagy műcím, amelynek illusztrálására vállalkoztak – akár a kép részeként, akár külön, címként, továbbá a saját nevük, évfolyamuk és iskolájuk.
  2. Az illusztrációk formátuma lehet A4-es, A3-as, A 2-es is, de minden esetben kiállítható formában (paszpartuzva vagy keretezve) kérjük leadni a műveket.

A pályaműveket a Herman Ottó Gimnáziumba, az iskola titkárságára kérjük eljuttatni 2018. február 16-ig. Cím: 3525 Miskolc, Tízeshonvéd u. 21.

 

Szeretettel várjuk alkotásaitokat!

a szervezők: Bakos Júlia és Klopfer Ágnes tanárok (agnesklopfer@gmail.com)

Miskolc, 2017. december 18.